Annemieke Nuiten - baliemedewerkster - Spectrum Leeuwarden
Uit een warm nest in een warm bad

Mijn passie is met mensen omgaan. Vind ik heerlijk en dat is eigenlijk altijd al zo geweest. Annemieke kom uit een heel warm nest, misschien is het daar allemaal begonnen. Ik kom namelijk uit een hele grote familie waar feesten altijd behoorlijk gevierd werden. Mijn basis is daardoor dus ontzettend warm, zorgzaam en goed geweest.

Het ‘nestje Spectrum’

Annemieke is bij Spectrum terecht gekomen, omdat haar zoon hier een tijdje stage heeft gelopen. Tijdens zijn stageperiode was er net iemand nodig achter de balie en ik heb meteen gesolliciteerd. Kort daarna kon ik op gesprek komen en werd ik aangenomen. Inmiddels werkt ze er alweer zes jaar.
Voorheen heb ik veel telefoonwerk gedaan voor een klantenservice, maar ook gewerkt in een kledingzaak en als vertegenwoordiger. Uiteindelijk kwam ik dus bij Spectrum terecht en had ik er nog een baantje naast. Op gegeven moment was dat niet meer te combineren met mijn werk hier. Toen heb ik gekozen voor Spectrum.

Als ik maar bij mensen ben

Ik koos voor Spectrum omdat ik hier ‘in dienst van’ kan zijn. Ik ben hier deel van een team en ik mag mensen een warm welkom heten. Dat vind ik echt heerlijk om te doen. Bij Spectrum zijn wij een team met dezelfde denkwijze en we ondersteunen elkaar. Echt een warm bad.
Een baan opzeggen en kiezen voor Spectrum, dat is natuurlijk ook niet niks. Maar voor Annemieke was het een keus waar zij geen seconde over na hoefde te denken. Ik had geen enkele twijfel over de keuze Spectrum, misschien zegt dat alles wel. Het doet wat met me als ik hier binnenstap.

Ongelofelijk veel diensten

Spectrum is niet zomaar een fysiotherapiepraktijk. Je hebt hier alles. Mensen worden hier écht geholpen. Dat zien wij achter de balie. De eerste paar keer komt iemand hier heel moeizaam binnen en binnen de kortste keren zien wij de verbeteringen. Geweldig om te zien! Ook het karakter van Spectrum is noemenswaardig volgens Annemieke: “Iedereen werkt met elkaar om de patiënt centraal te stellen. Ze zijn hier in goede handen.”

Contact Formulier

Neem contact met ons op.

  • Bij voorkeur mobiel