Spectrum Fysiotherapie

Fysiotherapie richt zich op het verbeteren van de beweeglijkheid en voorkomt of geneest veel voorkomende klachten.

Onze praktijk in Leeuwarden is sinds 1995 gespecialiseerd in begeleiding, herstel en rehabilitatie.

Spectrum Fysiotherapie praktijk in Leeuwarden -Specialismen - Bewegen en Afvallen

Pijn verminderen met fysiotherapie

De fysiotherapeut is een deskundige op het gebied van het bewegingsapparaat van de mens. De therapeut helpt mensen met klachten bij bewegen, door pijn te verminderen en de beweeglijkheid te verbeteren.

Naast de behandeling – die onder meer kan bestaan uit oefentherapie, mobilisatietechnieken en massagetherapie – zet de fysiotherapeut zijn deskundigheid ook preventief in. Hij adviseert, begeleidt en geeft voorlichting.

Behandeling van de fysiotherapeut

De behandeling van de fysiotherapeut richt zich op verschillende doelen. Bij de ene patiënt gaat het om het verbeteren van de beweeglijkheid of het in stand houden ervan. Bij andere patiënten is de behandeling bedoeld om nieuwe klachten te voorkomen. Het komt ook voor dat patiënten moeten leren leven met een beperking.

De fysiotherapeut ondersteunt hierbij en zorgt dat de patiënt weer kan functioneren in het dagelijks leven en op de werkplek. De fysiotherapeut zoekt samen met de patiënt naar nieuwe manieren om goed en beter te kunnen (blijven) functioneren.

ook buiten kantooruren kan je terecht

Mening van de klant

Spectrum Leeuwarden kent alle specialismen

Bij Spectrum Leeuwarden werken fysiotherapeuten met uiteenlopende specialismen, zoals algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, arbeidsfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, fysiotherapie bij stressgerelateerde klachten en fysiotherapie bij psychosomatische klachten

Spectrum heeft – als één van de weinige fysiotherapiepraktijken in Leeuwarden – een Pluscertificering. Zo garanderen we kwaliteit en continuïteit. Wij baseren onze behandelingen op de uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek en bieden daardoor duurzaam resultaat.

Contact Formulier

Neem contact met ons op.

  • Bij voorkeur mobiel