Marga van der Windt - Aministratief Medewerkster - Spectrum Leeuwarden
De brede ondersteuner

Ondertussen zit de hele familie al in de praktijk. Marga is de vrouw van eigenaar Aad, maar Spectrum is niet het typische familiebedrijf. Alle collega’s onderling vormen een hechte groep. HHet is het allermooiste om hier met z’n allen te zitten. Het is voor mij anders dan een gewoon bedrijf, omdat ik mijn dierbaren om mij heen heb. Samen maken we er wat moois van. Ook de collega’s onder elkaar zijn net een familie. Iedere medewerker hier heeft zijn eigen kracht en ik ben daarin de brede ondersteuner. Om ervoor te zorgen dat zij hun werk goed kunnen doen. Binnen Spectrum weet je wat je aan elkaar hebt.

Ingerold? Ik ben erin gesprongen!

Marga was er niet bij vanaf het begin. Ik ben er veel later bij gekomen. Eerst was de praktijk op een andere locatie en was Aad mede-eigenaar. Daarna zijn ze hierheen verhuisd en uiteindelijk is Aad eigenaar geworden. Op dat moment ben ik erin gerold. Nee, ik ben er gewoon in gesprongen! Ik wilde het altijd al en nu kon het!

Het zorgen voor mensen

Het zorgen voor mensen zit in het karakter van Marga. Als omgeschoolde verpleegkundige ligt dit vakgebied mij ook. Dat is erg prettig!”, vertelt Marga. Bij Spectrum zit zij daarom echt op haar plek. Het brede aanbod van diensten zorgt voor een complete zorgaanpak. Het is natuurlijk heel breed qua diensten. Dat is ook een grote kracht van Spectrum. Hier zijn altijd ideeën voor nieuwe dingen. We richten ons echt op innovatie, maar dat is ook wel nodig in deze tijd!

Gezellig en warm

Bij binnenkomst krijgen de bezoekers van Spectrum meteen al een goede indruk. Wat ik hoor van mensen is dat de eerste indruk altijd gezellig en warm is. Ze voelen zich welkom. Dit sluit naadloos aan bij de persoonlijke aandacht die cliënten ontvangen. Hier hebben we écht oog voor de mensen die binnenkomen. En dat geldt natuurlijk ook voor de therapeuten en instructeurs: warm en ontvankelijk.

Spectrum is absoluut anders dan anders

Marga ziet ook het grote verschil tussen Spectrum en andere sportscholen. Het gaat er hier heel anders aan toe dan bij een grote sportschool. Absoluut anders! Ook met de sportlessen. Als ik zie hoe de intakes gaan, dan draait het echt om: wat is jouw vraag, wat wil jij bereiken? Want we bieden heel veel, maar luisteren naar het individu. We zijn dienstbaar. De focus ligt op wat je wél kunt. Ik doe zelf ook graag mee aan bepaalde lessen. Zodat ik mensen kan vertellen hoe het is. Uit eigen ervaring, geen verkooppraatje. Je komt dus binnen en je hebt iemand voor je die precies weet hoe de lessen verlopen en hoe het is om mee te doen. Je hoeft helemaal niet te presteren, gewoon lekker mee doen. Het sluit altijd aan bij de klant. Dat willen we ook zo door blijven zetten in de toekomst. De therapeuten moeten hun werk goed kunnen doen en de klanten moeten tevreden zijn.

Contact Formulier

Neem contact met ons op.

  • Bij voorkeur mobiel