Fysiotherapeute Anne - Spectrum Leeuwarden
Het begon allemaal bij de schaatsers

Bij Anne begon het allemaal bij de schaatsers. “Ik heb altijd met veel plezier gesport en dat doe ik nog steeds. Vroeger deed ik aan atletiek, nu schaats en speel ik tennis. Ik zei altijd dat ik masseuse wilde worden bij het schaatsen. Het leek mij daarnaast mooi om mensen te kunnen helpen wanneer zij lichamelijke problemen hebben. Na mijn middelbare school besloot ik daarom met de opleiding fysiotherapie te beginnen. Mensen willen helpen is iets dat altijd in mij heeft gezeten. Van jongs af aan dacht ik: fysiotherapie, dat wordt het. En dat binnen dit vakgebied de combinatie te maken is tussen mensen helpen en bezig zijn met sport en bewegen, is zeker een pluspunt.”.

Anne is na haar opleiding algemene fysiotherapie begonnen met werken als fysiotherapeut. “Ik trof toevallig een medewerker van Spectrum. Toen heb ik een keer impulsief geroepen: ‘Als jullie nog iemand nodig hebben dan houd ik mij aanbevolen.’. Een tijdje later werd ik gebeld door Aad. Hij zei: ‘Kom maar eens langs, Anne!’. Het voelde meteen goed. Ondertussen zijn we alweer jaren verder en ik ga nog steeds elke dag met veel plezier naar het werk.”

Een helpende hand verlenen geeft voldoening

De variatie in het werk is iets wat Anne heel erg aanspreekt. De manier van werken is erg prettig Dit komt door hoe ze als collega’s bij Spectrum met elkaar om gaan. Zij willen namelijk iedereen kunnen helpen die hier binnenkomt. Anne vertelt: “We hebben een grote verscheidenheid aan patiënten. Jong en oud met allerlei verschillende klachten of wensen. Wanneer je denkt dat een patiënt beter geholpen kan worden door een collega met een ander specialisme dan kunnen wij dat erg makkelijk onderling regelen. Het gaat erom dat de patiënt op de beste manier geholpen wordt! Zo maken wij als team het plaatje compleet.”

Warme, kleurvolle praktijk

“Wat ik vaak hoor van mijn patiënten is dat zij de gemoedelijke sfeer hier direct bij binnenkomst ervaren. En dat begint al bij mijn collega achter de balie die altijd op een vriendelijke, persoonlijke manier de mensen begroet. Wat ik ook hoor is dat de klanten de warme uitstraling van de praktijk als prettig ervaren. Het is niet strak, koud of kil, maar juist kleurvol en dat geeft meteen een prettig gevoel. De combinatie van verschillende disciplines binnen één pand maakt dat wij een heel groot aanbod hebben voor onze patiënten. Het belang van de patiënt staat bij ons voorop.”.

Contact Formulier

Neem contact met ons op.

  • Bij voorkeur mobiel