Spectrum Diëtiste

Een diëtist analyseert voedingsgewoonten, geeft een gericht voedingsadvies en is gespecialiseerd in het samenstellen van het juiste dieet. Want gezond eten legt de basis voor een gezond lichaam met voldoende weerstand en een mooie energiebalans.

Daarnaast begeleidt de diëtist de mensen bij het veranderen van hun voedingsgedrag, zodat zij gezonder gaan leven en beter in hun vel gaan zitten.

 

Wanneer naar de diëtist?

Het is een misvatting dat een diëtist alleen maar helpt om af te vallen. In de praktijk worden mensen geholpen met allerlei soorten klachten. Naast overgewicht kunnen ook patiënten met diabetes, maag- en darmklachten, de ziekte van Parkinson en hart- en vaatziekten bij de diëtist terecht. De diëtist houdt zich dan ook vooral bezig met voeding in relatie tot ziekte en gezondheid.

ook buiten kantooruren kan je terecht

Mening van de klant

Persoonlijk

Ieder mens is verschillend en ieder mens reageert anders op voeding. De diëtist onderzoekt samen met de patiënt welke voeding van belang is. De diëtist geeft altijd een individueel advies: persoonlijk en op maat. Daarbij wordt er natuurlijk rekening gehouden met de persoonlijke wensen én met de eigen mogelijkheden.

Begeleiding in Leeuwarden

De diëtiste helpt u vanaf onze praktijk in Leeuwarden. Dieetadvies wordt in onze praktijk gegeven in samenwerking met www.food-care.nl

Contact Formulier

Neem contact met ons op.

  • Bij voorkeur mobiel