Spectrum Yoga in Leeuwarden

Yoga leert u om de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen. In onze praktijk passen wij Fysioflow toe: een rustige vorm van bewegen die zorgt voor souplesse en ontspanning.

Deze manier van bewegen is ontwikkeld om verschillende klachten aan het lichaam te behandelen, zoals hernia’s, lage rugklachten, reuma, hartfalen, artrose, fibromyalgie en knieklachten.

 

Naast de behandeling van fysieke klachten, is Fysioflow ook geschikt voor de behandeling van mentale klachten. Bijvoorbeeld stress, hypertensiteit, burnout, onzekerheid over het lichaam na kanker, hartfalen en andere ziektes.

ook buiten kantooruren kan je terecht

Mening van de klant

Yoga-houdingen

Fysioflow is een vorm van yoga die zorgt voor souplesse en ontspanning. Het zorgt ervoor dat er ruimte ontstaat in uw lijf, waardoor het bewegen makkelijker gaat en u zich beter voelt. Fysioflow-houdingen worden op een passieve, licht intensieve manier beoefend en voor een bepaalde tijd aangehouden (tussen twee en vijf minuten).

Hierbij blijven de spieren ontspannen en wordt er rek en lichte druk uitgeoefend op gewrichten en bindweefsel. Het bindweefsel wordt hierdoor geactiveerd en dit stimuleert het herstel van het lichaam. Door de rustige manier van bewegen, wordt overbelasting voorkomen.

Na afloop van de Fysioflow-training voelt u de energie weer door uw lichaam stromen. Onze cliënten maken melding van een betere slaap, vermindering van pijn, vermindering van mentale en lichamelijke spanning en meer rust in het lichaam.

Fysioflow in Leeuwarden

Spectrum verzorgt fysioflow vanuit in Leeuwarden. Wij verwelkomen u graag binnenkort in onze praktijk.

Contact Formulier

Neem contact met ons op.

  • Bij voorkeur mobiel