Ervaringsverhaal: Burn-out & Angst

Ervaringsverhaal: Marit

Toen ik bij Spectrum Fysiotherapie kwam, was ik een ‘moeilijk geval’. Ik had blessures aan mijn enkel en knieën die maar niet over gingen. Daarnaast kampte ik met angst en burn-out. Mijn psychische en lichamelijk klachten versterkten elkaar op een negatieve manier. Op het dieptepunt kon ik met moeite 50 meter lopen en durfde ik mijn lichaam niet meer te belasten, bang om het ‘kapot te maken’.

Aad van der Windt was voor mij een redder in nood. Hij hielp me in kleine stapjes om meer te gaan bewegen en mijn angsten aan te gaan. In een periode van zo’n anderhalf jaar heb ik gigantische stappen gezet. Ik kreeg weer plezier in het bewegen en vertrouwen in mijn lichaam. De coaching van Aad heeft me geholpen een gezonde mindset te creëren die uitgaat van zelfvertrouwen in plaats van angst.

Inmiddels zijn we een half jaar verder en ben ik weer de vitale, energieke vrouw die ik altijd was. Mijn blessures zijn bijna volledig hersteld en ik doe met veel plezier aan zwemmen, wandelen, yoga en zumba. Zonder de hulp van Spectrum was dat nooit gelukt. Bedankt!

Marit (32)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.